Dubbelspexets Prova På Dans 4 september

Lördag den 4:e september har DU möjlighet att prova på dansgruppen i Dubbelspexet – utan att faktiskt vara med! På DPPD – Dubbelspexets Prova På Dans – kommer vi prata om vad det innebär att vara med i Dubbelspexet och dansgruppen, sedan kommer vi dansa och lära oss en kort koreografi. Efter passet finns det möjlighet att ställa frågor, både om dansgruppen och spexet i allmänhet. Om du är intresserad av att spexa, men inte nödvändigtvis av att dansa, går det alldeles utmärkt att enbart komma och ställa frågor!

Vi kommer mötas i den lilla parken bakom Q-huset (på KTH), se karta nedan (59.35082821318525, 18.067201252044594). Om det är dåligt väder kommer vi vara inne i Q. Vi träffas klockan 11.00 (ingen ak!) och förväntas hålla på till 12:00.

Alla som vill kan komma, ingen tidigare erfarenhet krävs! Man behöver inte heller gå CL eller W, eller ens vara student, så ta med en kompis och kom 🙂

Obs! Det kan vara bra att ha lite mjukare kläder som tål att vara ute och dansa i. Vi kommer inte köra jättehårt, men man kan bli lite svettig.Om du har några frågor: kontakta dansansvarig Holly:

Mail: holly-96@hotmail.com

Tel: 076-828 40 40Facebook: facebook.com/inteholly

Instagram: Har inte instagram 🙁

Linkedin: linkedin.com/in/hollylindkvist

Brevduva, flaskpost, och röksignaler går också bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.