Scengrupper

Dessa grupper passar dig som vill stå på scenen och visa upp dina förmågor för en exalterad publik.

A-skådis

Skådespelarna som kommer ha allas ögon och öron på sig under i stort sett hela föreställningen! Här kan det vara ett plus om du har erfarenhet av att stå på scen, men det är självklart inte ett måste. Vår duktiga regissör jobbar stenhårt för att hjälpa A-skådis med sina improvisationsfärdigheter.

B-skådis

B-skådis spenderar mycket tid på scenen och har en väsentlig roll i spexet, men har inte samma huvudfokus som A-skådis. B-skådis kan även jobba väldigt nära med dansgruppen, vilket innebär att B-skådis även kan få vara med i vissa dansnummer som bakgrundsdansare.

Dans

Om du vill stå på scenen men undvika att memorera repliker och improvisera utrop, då kan dansgruppen vara någonting för dig! Dansvana sedan tidigare är så klart ett plus, men inte ett måste. Vi sätter ribban utifrån erfarenheten hos våra dansare så är du det minsta sugen så rekommenderar vi att du söker!

Kör

Drömmer du om att doa och tjalalalala hela dagen lång? Då är kör någonting för dig! Här får du bidra till någonting extra i varje låt och med vår sångchef får du träna upp dina stämband till nästa nivå!

Musik

Gruppen som ser till att det finns musik till alla sångnummer, och ljudeffekter där det behövs. Om du kan hantera ett instrument passar du troligtvis in här!

 

Låter någon av dessa grupper intressant för dig? Läs om hur du kan söka här!