Andra grupper

Dessa grupper passar dig som vill hjälpa till på ett hörn med att göra spexet riktigt bra. I år vill vi jobba på att verkligen integrera dessa grupper med alla grupper som har med själva framträdandet att göra, men du väljer självklart själv hur mycket tid du vill lägga ner på att vara med!

Manus

Manusgruppen är den grupp som lagt grunden för hela spexet. Utan manus = inget spex, som man brukar säga. De har jobbat sedan januari men att skapa ett manus fyllt av känslor, ordvitsar och drama. Det är även manusgruppen som skrivit de flesta låttexter till spexet.

PR

PR-gruppen är nog den viktigaste gruppen av de alla, för utan PR ingen publik – och vad vore ett spex utan en publik att spela för? Gruppen passar dig som vill ge utlopp för kreativa sidor, så som att designa affischer, göra märken eller fotografera. I år kan vi dessutom erbjuda Photoshop till den som vill lära sig arbeta med det! Tar även hand om sponsorer.

Event

Event är gruppen för dig som vill fixa en skön stämning inom spexet! Event kan göra allt möjligt, allt från att fixa gasquer till mindre häng och hjälpa till på spexets alla evenemang.

Låter någon av dessa grupper intressant för dig? Läs om hur du kan söka här!